SCOTTISHCROWN LEVERT EEN UNIEK SEDUM SYSTEEM

Heeft u nog wat vierkante meters dak over? Of kijkt u nu al jaren tegen dat saaie dak van uw garage, uitbouw of schuur aan? ScottishCrown levert een sedumdak systeem dat eenvoudig aangebracht kan worden. Sedum bestaat uit vetplanten die zo sterk zijn dat ze tegen langdurige droogte, warmte en kou kunnen. Het sedum wordt geleverd in cassettes die u gemakkelijk kunt plaatsen op uw dak. Vaak kunnen de cassettes zonder toevoegingen rechtstreeks op uw dak geplaatst worden en door middel van het unieke klik-systeem heeft u met een paar uurtjes arbeid een prachtig groenblijvend dak dat in de zomermaanden mooi bloeit.

HET SEDUMDAK WERKT ISOLEREND

Een Sedumdak verlengt de levensduur van uw dakbedekking doordat het negatieve effect van zonlicht, regen en temperatuurschommeling op uw dak aanzienlijk wordt verkleind.

Vanwege de isolerende werking wordt er in veel gemeentes subsidie verstrekt. Dit resulteert in een relatief goedkope manier van isoleren en een besparing op uw stookkosten. Vraag bij uw gemeente naar de subsidiemogelijkheden.

U kunt dit systeem eenvoudig zelf aanbrengen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen.

LEVERBAAR IN DIVERSE SOORTEN EN MATEN

Naast dit eenvoudige systeem zijn er ook andere mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld een gras- of bloemenweide. Voor elk dak bieden wij een passende groene oplossing!
 
Meer weten? Bel gratis 0800-4455445 of  klik hier