Gabrielle Union : “Ik stopte met het doen van resoluties, maar begon met het maken van vision boards. Mijn hele familie doet ze nu, op oudejaarsdag. We stellen onze intenties voor het jaar, onze hoop, dromen en intenties. Sommige mensen bidden erover. Sommige mensen mediteren over hen heen. Sommige mensen kijken er gewoon liefdevol naar. Daarna plaatsen we ze in onze kamers of waar we ze elke dag kunnen zien. Ik bewaar de mijne in mijn badkamer. Ik bewaar ook die van het voorgaande jaar, voor het geval de dingen die ik vorig jaar in gang heb gezet, komt in het lopende jaar te vervallen. “

David Mandel , showrunner ( Veep ): “Mijn voornemen voor het nieuwe jaar is om te proberen 2021 net zo goed te maken als 2020 was. Vingers gekruist!”

Devon Sawa : “Ik wil gewoon mijn voeten op de aarde planten in 2021 en bidden dat het beter is dan 2020. Ik hoop dat we teruggaan naar een politiek landschap waar het saai is om te horen wat de president meestal doet.”

Kevin Bacon : “Ik ben een beetje een nieuwjaarsresolutie scrooge. Ik ben meer een alledaagse man. Ik wil zeker weten dat ik vandaag en dan een hoofdstuk van dit boek ga lezen. Daar kom ik wel doorheen. Maar als ik een nieuwjaarsvoornemen neem dat ik 30 boeken ga lezen, zal ik het nooit redden. “

Hans Zimmerom van elkaar bewust te zijn. En dat we allemaal onze plichten als mensen hier kunnen doen. “

Kerry Washington : “Een ding dat ik in 2021 echt zeker wil doen, is vreugde beoefenen. Ik wil vreugde en volledig leven echt zien als een daad van weerstand en kracht, omdat ik me de afgelopen maand realiseer hoe klein ik ben.” ik adem al vier jaar, hoeveel ik heb me vastgehouden, de terreur die in mezelf is ingebed en dat is het niet, er is niet met een toverstaf gezwaaid, er is nog veel werk te doen, maar ik ga om dat werk te kunnen volhouden als ik vreugde beoefen. “

Amy Ziering , documentairemaker ( On the Record ): “Oefen antiracisme, zorg ervoor dat deze scheur in het universum niet verdwijnt, wat je zal doen als de zaken weer normaal worden, maar moedig iedereen die ik ken actief aan van het voorrecht om actief deel te nemen om deel uit te maken van de oplossing in plaats van het probleem. “

Stacy Abrams , producer ( All In: The Fight for Democracy ): “Het is makkelijk voor mij: win deze twee verkiezingen voor de Amerikaanse Senaat op 5 januari.”

Rachel Brosnahan : “Ik neem me voor om sms-berichten sneller te beantwoorden. Ik neem die resolutie elk jaar, maar ik moet het blijven doen zodat ik eraan blijf werken. Ik ben slecht en word erger met de leeftijd.”

Bess Kalb , scenarioschrijver (Amazon’s Yearly Departed ): “De resolutie die ik heb is wanneer ik weer het huis uit mag om daar daadwerkelijk gebruik van te maken. Omdat ik weet dat mijn neiging is om gewoon te blijven waar ik ben. mezelf uit quarantaine, zelfs als de wereld opengaat. “

Rob Freeman , entertainmentadvocaat, Proskauer: “Ik zou normaal gesproken zeggen dat ik meer tijd met mijn gezin moet doorbrengen, maar gezien de pandemie en mijn thuiswerken waardoor ik bijna 24/7 bij hen ben, willen ze misschien dat ik iets bedenk. anders!”

Elizabeth McNamara , entertainmentadvocaat, Davis Wright Tremaine: “Betere zoomverlichting!”

Janie Bryant , kostuumontwerper ( Deadwood: The Movie, Mad Men ): “Iets dat ik een paar maanden geleden op een echte manier begon te doen, zijn mijn meditaties, elke dag, van dankbaarheid. Dat werd veroorzaakt door COVID, en ik besloot Ik ga elke ochtend 10-20 minuten besteden aan gewoon dankbaar zijn en nadenken over alle dingen waar ik zo dankbaar voor ben. Dat heeft zich een beetje verspreid in mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Het is verbazingwekkend hoe die simpele oefening kan verander je leven totaal, je houding, hoe je het leven benadert, hoe je mensen benadert, hoe je je voelt. Schat, dat moet je elke dag oefenen. “

Gabriel Yared , componist ( The Life Ahead ): “Om muziek altijd even dankbaar te zijn als tot nu toe. Muziek kwam naar me toe in een familie waar geen enkele artiest was. En ik weet dat ik daarvoor geboren ben. Muziek heeft me zoveel gegeven. Ik wil gewoon dankbaar zijn en haar teruggeven. “

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here