Josh Brolin en zijn vrouw, Kathryn Boyd, hebben hun tweede kind verwelkomd, beiden onthulden het nieuws zondag via hun persoonlijke Instagram-accounts.

Boyd deelde een foto van de tweede dochter van het stel, Chapel Grace Brolin, die de pasgeborene hun ‘kleine kerstavondengel’ noemde. Dagen na haar uitgerekende datum beviel het model dat denimontwerper werd op 25 december. Een week eerder had Boyd op haar Instagram- account onthuld dat ze ‘nog steeds zwanger’ was, angstig wachtend op de ‘gezonde dosis drama’ die de bevalling zou brengen.

Brolin ging ook naar Instagram om de foto van zijn vrouw opnieuw te posten , samen met een korte uitleg van de naam van hun dochter.

“Overal waar we zijn gereisd, hebben Kathryn en ik altijd een grote troost gevonden in de kapellen. Omdat we niet bijzonder religieus zijn, maar een God-gevoel hebben ons leven zwaar overstroomd en kapellen zijn altijd heiligdommen geweest waar we ons verbonden voelden om te danken. Chapel Grace is voor ons een manifestatie van dat hemelse gevoel dat altijd werd gevoeld terwijl we slenterden en knielden, ” schreef de Avengers- acteur.

Getrouwd in 2016, het paar deelt ook hun eerste kind, de 2-jarige Westlyn Reign Brolin. Brolin heeft twee andere kinderen, Trevor en Eden, uit een eerder huwelijk met actrice Alice Adair.

Boyd staat bekend om haar modemerk Midheaven Denim, een high-end denimlijn gericht op lange vrouwen.

Brolin speelde onlangs in  Deadpool 2, Sicaro: Day of the Soldado  en  Avengers: Endgame . De acteur zal vervolgens verschijnen in Denis Villeneuve’s bewerking van de roman Dune van Frank Herbert  naast Timothée Chalamet. Brolin zal ook de hoofdrol spelen met Peter Dinklage in de nieuwste comedy Brothers van Etan Cohen  , en hij zal ook terugkeren als de stem van Marvel-schurk Thanos in de aankomende animatieserie What If…?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here