Terwijl hij terugkijkt op het afgelopen jaar, onthulde Jonathan Van Ness op Instagram dat ergens in 2020 de Queer Eye- ster trouwde met “beste vriend” Mark Peacock.

Na mijmerend over het ‘jaar als geen ander’ en terugkijkend op politieke activiteiten en wat zou blijken te zijn van Van Ness ” laatste stand-up show voor wie weet hoe lang ‘, schreef de tv-ster ,’ ben ik getrouwd met mijn beste vriend & heb een liefdevolle partner om mijn leven mee op te bouwen. “

Hoewel Van Ness zijn man in de post niet tagde of noemde, had de Queer Eye- ster wel een foto van hen twee in crèmekleurige jassen en internet-speurneuzen stelden vast dat Van Ness met Peacock trouwde, terwijl de voormalige Londense inwoner schreef over zijn eigen Instagram-account dat hij “trouwde met mijn soulmate en één ware liefde @jvn.”

Net als Van Ness, en zoveel anderen, gaf Peacock aan dat hij het gevoel had dat 2020 tumultueus was. Het paar herinnerde zich afzonderlijk wekelijkse Zoom-quizzen en adopteerde een hond genaamd Pablo. Ondertussen herinnerde Van Ness zich ook dat hij met Simone Biles had getuimeld en zijn vrienden, geliefden en de Queer Eye- gemeenschap miste .

“Ondanks alle ontberingen dit jaar denk ik dat ons land stappen onderneemt om te genezen en hoe pijnlijk het ook is, ik hoop op onze toekomst”, schreef hij.

Peacock vertelde ondertussen dat hij had geleerd ‘links te rijden’ na zijn verhuizing ‘over de Atlantische Oceaan’ en ‘opnieuw een liefde voor tuinieren had ontdekt’.

“ 2020 heeft zoveel pijn en verdriet gebracht voor mensen dat op zoveel manieren hartverscheurend is om te zien, maar ik hoop echt dat een deel van de liefde die ik dit jaar heb gevonden, in 2021 zijn weg naar de wereld kan vinden, 2020 is misschien bijna voorbij, maar het is zal zeker niet worden vergeten. 2021, ik ben klaar voor je, “schreef Peacock.

Van Ness ‘ Queer Eye- co-sterren juichten het nieuws toe, met Bobby Berk als commentaar: “Yay !! Dat was een moeilijk geheim om te bewaren !! Ik hou van je Mark en Johnny!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here