Op 2 januari deelde Amanda Kloots een emotionele en eerlijke post via haar Instagram-verhaal over de moeilijkheid van het rouwen van haar overleden echtgenoot Nick Cordero, die op 41-jarige leeftijd stierf aan complicaties van COVID-19.

Na maanden van rouw zegt Kloots dat ze toe is aan therapie.

“Oud en nieuw was zwaar, buitengewoon moeilijk voor mij. Ik heb meer recentelijk gehuild dan in een tijdje”, schreef de fitnessinstructeur. “Ik dacht dat Kerstmis moeilijk zou zijn, dit was erger. Ik denk dat het komt omdat wanneer het nieuwe jaar komt, jij wil een schone lei of vorig jaar vergeten, vooral 2020. Maar ik kan vorig jaar niet vergeten en zal die lei niet schoon kunnen vegen. Ik denk ook dat ik een beetje bang ben voor wat er in een jaar kan gebeuren, hoeveel dingen kunnen veranderen. Ten slotte denk ik dat alles wat ik heb meegemaakt, me eindelijk weer inhaalt en dat ik eindelijk klaar ben om naar therapie te gaan om het trauma aan te pakken. “

Cordero – een ervaren Broadway-acteur die speelde in musicals als Waitress , Bullets Over Broadway en A Bronx Tale – vocht maandenlang tegen het coronavirus in de aanloop naar zijn dood op 5 juli.

Tijdens Cordero’s ziekenhuisopname deelde Kloots via sociale media updates over de strijd van haar man tegen het virus.

In haar post vervolgde de voormalige Broadway-danseres: “Ik deel dit alles als mijn voortdurende eerlijkheid over verdriet en verlies. Hoe het ebt en stroomt, verandert veel. Hoe het zich verbergt en je dan vindt. Hoe het is een reis, niet alleen een week. Hoe het blijft worstelen, zelfs als ik positief en actief blijf. Hoe je op sommige dagen twee seconden of twee uur kunt huilen. Hoe je je zo eenzaam en verward voelt. “

“Eerlijk zijn, dit alles erkennen in plaats van het te verbergen, heeft me geholpen. Ik hoop dat het je helpt.”

Na als gastgastheer te hebben gediend bij CBS-talkshow The Talk overdag , voegt Kloots zich maandag officieel bij de cast van co-hosts, naast Carrie Ann Inaba, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood en Elaine Welteroth.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here